Paella d'arròs amb cananes i verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre cananes de mida mitjana
- 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- Oli d'oliva
- Una picada feta amb la batedora amb oli, dos alls i julivert
- Sal
- 100 grams de bròquil
- 100 grams de mongetes verdes planes
- 100 grams de carxofes congelades
- 100 grams de pèsols congelats
- Sofregit de tomàquet
- Fumet de peix
- Una ceba tendra picolada
- Un pebrot verd picolat
- Vermut
- Moscatell
5 racions
Utensilis
Una paellera per cinc racions
Uns estalvis de vímet
Elaboració
Primerament, netegem les cananes i les tallem en rodanxes d'un dit d'ample, i les posem a sofregir a la paellera amb un raig d'oli juntament amb: la ceba picolada, el bròquil tallat a trossos petits, les mongetes verdes tallades en trossos de tres dits de llarg, les carxofes tallades en trossos prims, el pebrot verd picolat, i els pèsols descongelats.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, una copa de vermut i una copa de moscatell i deixem que redueixi.
Seguidament afegim l'arròs, ho remenem amb l'espàtula de fusta, afegim mig cullerot de picada, i ho seguim remenant tot plegat.
A continuació, afegim el fumet de peix que arribi a l'altura de les nanses de la paella, i ho fiquem a foc baix, fins que arrenqui el bull uns deu minuts, ho corregim de sal, i tot seguit ho posem en el forn a 180º, deu minuts més fins que la paella ja està cuita, i ja la podrem treure del forn, i la deixem reposar uns cinc minuts abans de servir-la a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta la podem fer amb cananes congelades.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels arrossos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2749 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.