Ous remenats amb tomàquet i pernil
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis ous
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Quatre llesques de pa de motlle
- Quatre talls de pernil serrà
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert picolat
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Una espàtula de fusta
una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, tallem el pa de motlle en dos triangles de cada llesca, i els fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurats, i un cop fregits, els reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
A part, agafem els talls de pernil i els tallem en juliana i els reservem.
A continuació, en una paella amb un raig d'oli, fiquem sis cullerots de sofregit de tomàquet, i ho remenem amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim els sis ous batuts, corregim de sal, i seguim remenant, fins que veiem que els ous ja són quallats al nostre gust, afegim el pernil en juliana, ho menem una mica, i ja els podrem repartir en dos plats plans amb quatre triangles de pa fregit cadascun en forma de creu, i ja els podrem servir a taula, espolsats amb una mica de julivert picolat pel damunt.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels ous La cuina dels ous remenats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2882 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.