Pit de pollastre a la crema de curri
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pit de pollastre desossat
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d'oliva suau
Per la crema de curri:
- 1 Ceba petita
- 1 Porro petit (només la part blanca)
- 1 Patata petita
- Aigua
- Una mica de mantega
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 Cullerada de curri
- 1 Cullerada sopera de nata líquida
1 racions
Elaboració
De la crema de curri:
Daurem la ceba en oli i una mica de mantega.
Un cop feta, uns 15 minuts, hi afegim el porro i la patata tallats a trossos.
Sempre haurem de afegir la part blanca del porro.
Ho ofeguem 5 minuts.
Passats els 5 minuts ho cobrim amb aigua, assaonem i ho deixem coure a foc lent durant 40 minuts.
Ho triturem passats els 40 minuts i hi afegim el curri i la nata. Us recomano afegir el curri
a poc a poc ja que així podrem agafar el punt de sabor que més ens agradi.
Del pollastre:
Posem una paella amb una miqueta d'oli a escalfar, un cop tenim quasi feta la crema de curri.
Quan li falten uns 10 minuts més o menys.
Salpebrem el pit de pollastre i en funció de si ens agrada molt cuit o no, el coem.
El de la recepta uns 4 minuts per costat.
Per emplatar:
En un plat hi posem el pit de pollastre i per sobre la crema al curri.
Al costat, unes patates fregides, però és opcional com si si vol una altre cosa o res.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1968 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.