Amanida de pop amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis potes de pop cuit
- Vinagreta d'anxoves
- Un pebrot verd
- Dues cebes tendres picolades
- Dos tomàquets grans per amanides
- 200 grams d'olives farcides d'anxova
5 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana
Una batedora elèctrica
Un pot per la batedora
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, tallem les potes de pop en rodanxes fines, i les posem en el bol de vidre, juntament amb el pebrot verd picat i les cebes tendres picades.
A part, obrim els tomàquets en dues meitats, i amb un ganivet retirem les llavors, i els tallem en quadrats petits i els afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
A continuació, afegim les olives farcides i la vinagreta d'anxoves, ho remenem tot ben remenat, i ho posem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podem servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3038 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.