Verat al microones amb tomàquet i herbes aromàtiques
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per microones
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Verat fresc d'uns 200 g que a la peixateria ens treuen l'espina central i les laterals.
- Sal
- Oli d’oliva verge
- 1 Tomàquet madur
- Pebre negre mòlt
- Orenga mòlta
- Alfàbrega mólta
- Farigola mòlta
1 racions
Elaboració
En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i sobre el verat amb la pell tocant a la sal.
La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix.
Salem el verat per la part de sobre i hi ratllen el tomàquet per damunt.
Sobre el tomàquet hi tirem una mica de la resta d’espècies i herbes aromàtiques, menys l’oli.
Posem la safata al microones i deixem coure uns 3 minuts (filets de verat de gruix normal i segons
el grau de fet que ens agrada , si es cou massa queda ressec).
Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no.
En un plat, hi posem el verat amb un bon raig d’oli d’oliva verge per sobre.
Ja es pot servir.
8min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3140 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.