Verat al microones amb tomàquet i herbes aromàtiques

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Verat fresc d'uns 200 g que a la peixateria ens treuen l'espina central i les laterals.
  • Sal
  • Oli d’oliva verge
  • 1 Tomàquet madur
  • Pebre negre mòlt
  • Orenga mòlta
  • Alfàbrega mólta
  • Farigola mòlta

1 racions

Elaboració

En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i sobre el verat amb la pell tocant a la sal.
La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix.
Salem el verat per la part de sobre i hi ratllen el tomàquet per damunt.
Sobre el tomàquet hi tirem una mica de la resta d’espècies i herbes aromàtiques, menys l’oli.
Posem la safata al microones i deixem coure uns 3 minuts (filets de verat de gruix normal i segons
el grau de fet que ens agrada , si es cou massa queda ressec).
Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull, ja veurem si li hem de posar més temps o no.
En un plat, hi posem el verat amb un bon raig d’oli d’oliva verge per sobre.
Ja es pot servir.

8min


Recepta de cuina de Verat al microones amb tomàquet i herbes aromàtiques

Verat al microones amb tomàquet i herbes aromàtiques.

Recepta de cuina de Verat al microones amb tomàquet i herbes aromàtiques

Verat amb tomàquet i herbes aromàtiques.

Recepta de cuina de Verat al microones amb tomàquet i herbes aromàtiques

Verat sense espines.

Recepta de cuina de Verat al microones amb tomàquet i herbes aromàtiques

Verat sense espines.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3140 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: