Pastís de mató
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de mató o formatge de burgos
- 250 g de sucre
- 50 g de farina
- 1 iogur natural
- 3 ous
- Un polsim de canyella en pols
- Un polsim de vainilla
- 1 làmina de pasta brisa rodona
6 racions
Elaboració
En primer lloc, tritureu el mató o el formatge i ensucreu-lo.
Seguidament, treballau la farina, el iogur i, finalment els ous batuts, la canyella, i la vainilla, fins que quedi ben barrejat.
Col·loqueu-ho en un motlle de pasta brisa i poseu-ho al forn a uns 180ºC durant uns 30 minuts.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1923 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.