Fusilli lunghi a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Recepta per wok
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 grams de fusilli lunghi
- Quatre cananes de mida mitjana
- Aigua
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- 400 grams de vianda de musclos congelada
- 600 grams de gambes pelades de mida mitjana congelades
- Julivert picolat
- Una fulla de llorer
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Sal
- Mantega
- Tres alls laminats
- Dues cebes tendres picolades
5 racions
Utensilis
Un wok gran
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal i una mica de mantega, posem a coure la pasta trencada en trossos regulars fins que estigui cuita al "dente", i tot seguit l'escorrem i la reservem.
A part, netegem les cananes, les tallem en trossos petits, i les saltem en el wok amb un raig d'oli d'oliva fins que estiguin gairebé cuites, i tot seguit hi afegim: les cebes, els alls i la fulla de llorer.
Quan tot plegat ja està ben fregit, hi afegim: els musclos, les gambes, tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim dos cullerots de fumet de peix, i a foc baix deixem que arrenqui el bull uns dotze minuts.
A continuació, hi afegim la pasta, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i amb el mànec del wok hi donem unes voltes, i tot seguit ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en cinc plats fondos.
1h
Notes
Aquest tipus de pasta. la podreu trobar en els supermercats SPAR, de la marca Garofalo.
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu La cuina de la pasta La cuina del wok Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1771 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.