Salsa de nous i roquefort

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 30 gr. de nous pelades
  • 75 gr. de formatge roquefort
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 4 cullerades d'oli
  • Sal - pebre
  • Nata líquida (si cal)

Elaboració

Es trituren bé tots els ingredients.
Si queda massa espesa,s'afeigeix nata líquida fins que quedi al punt desitjat.

5min

Notes

És ideal per endivies i amanides variades.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2448 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: