Espatlla o cuixa de corder al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 espatlla o 1 cuixa de corder +/- de 1 kg i mig.
- romaní
- 5 dents d'all
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 2 cullerades soperes de mantega
- paper d'alumini
4 racions
Elaboració
Posem a escalfar el forn a temperatura màxima durant 10 minuts.
Salpebrarem la carn on hi haurem fet uns petits talls.
En una plata de forn hi farem un llit de branquetes de romaní.
A sobre hi posarem la carn i les dents d'all.
Afegim l'oli d'oliva i la mantega.
Ho taparem amb més branquetes de romaní.
Cubrirem la plata amb paper d'alumini i al forn durant quatre hores a 170º.
Quan hagi passat aquest temps desossarem la carn per a servir.
Del suc que queda a la plata hi farem una salseta afegint una mica de farina per espessir i vi negre per donar-hi gust.
4h
Notes
Ho servirem amb un puré de patata i la salsa aconseguida.
La carn queda tendríssima i molt bona.
L'he vist fer al Jamie Oliver i no m'he pogut estar de fer-la.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2857 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.