Espatlla o cuixa de corder al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 espatlla o 1 cuixa de corder +/- de 1 kg i mig.
  • romaní
  • 5 dents d'all
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • 2 cullerades soperes de mantega
  • paper d'alumini

4 racions

Elaboració

Posem a escalfar el forn a temperatura màxima durant 10 minuts.
Salpebrarem la carn on hi haurem fet uns petits talls.
En una plata de forn hi farem un llit de branquetes de romaní.
A sobre hi posarem la carn i les dents d'all.
Afegim l'oli d'oliva i la mantega.
Ho taparem amb més branquetes de romaní.
Cubrirem la plata amb paper d'alumini i al forn durant quatre hores a 170º.
Quan hagi passat aquest temps desossarem la carn per a servir.
Del suc que queda a la plata hi farem una salseta afegint una mica de farina per espessir i vi negre per donar-hi gust.

4h

Notes

Ho servirem amb un puré de patata i la salsa aconseguida.
La carn queda tendríssima i molt bona.
L'he vist fer al Jamie Oliver i no m'he pogut estar de fer-la.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: