Salsa al rocafort
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: França → Tot el païs
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de formatge rocafort, o formatge blau
- Nata líquida per muntar
- Un pot de salsa "Perrins"
- Conyac
10 racions
Utensilis
Un cassó mitja
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
En un cassó mitja esmicolem el formatge, hi afegim la nata líquida segons la quantitat de salsa que vulguem fer, unes gotes de salsa "Perrins" i un raig de conyac, i amb el batedor de varetes amb el foc baix, anem remenant, fins aconseguir una salsa fina i homogènia, i un coop feta, la podem guardar en un atuell de plàstic amb tapa a la nevera, fins el moment de fer-la servir.
45min
Notes
Aquesta salsa és molt adient per acompanyar tant receptes de peixos, com tot tipus de carns.
Etiquetes: Lenigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3767 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.