Pastís de patata i botifarra negra culana
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 patates mitjanetes
- Un pessic de mantega
- Un ou sencer
- Sal i oli
- Una botifarra culana
- Formatge ratllat
4 racions
Utensilis
Una safata o plats individuals.
Elaboració
Bullirem les patates, i un cop fetes, les aixafarem amb la forquilla amb l'ou sencer i la mantega. Ho reservarem.
En una paella, desfarem la botifarra poc a poc, sense que se'ns cremi.
En una safata rodona, posarem un pis de patata, un de botifarra, un de patata, un de botifarra, i un de patata.
Ho cobrirem de formatge ratllat, i ho posarem al forn fins que el formatge quedi lleugerament daurat.
30min
Notes
Cal servir-ho calent. I es pot fer també a porcions individuals.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2113 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.