Braç de patata ràpid

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Un sobre de puré de patates.
  • Un ou sencer.
  • Un got de llet.
  • Una mica d'aigua.
  • Un bri de mantega.
  • Una llauna de tonyina petita.
  • Un alvocat.
  • Dos ous durs.
  • Olives farcides.
  • Una picada d'avellanes torrades.
  • Sal.
  • Un bon grapat de formatge ratllat.
  • Un allioli lleuger.

4 racions

Elaboració

Posarem l'aigua al foc, i quan bulli, hi afegirem wl aobewsw puré de patates, un got de llet, la sal, mantega i un ou batut, i ho remenarem fins que tot quedi compacte i espès.
Estendrem aquesta pasta sobre d'un paper film, i ho aplanarem fins que quedi finet.
Hi posarem a sobre la tonyina, un ou dur a trossets, l'alvocat a trossets, les olives a trossets petits, tres cullerades d'allioli, formatge ratllat, i una picada abundant d'ametlles, i ho enrotllarem, fins que quedi com un braç de gitano.
Posarem a sobre i ho decorarem a gust. Ho deixarem a la nevera, fins l'hora de servir-ho a taula.

Notes

Podem farcir-ho amb alguna altra element que tinguem a la nevera, o el que ens sembli millor. Hi podem ficar moltes coses de farciment, al vostre gust. I per decoració igualment. És fàcil i ràpid de fer, i aconsegueix una bona pres+encia, i acceptació a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4330 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: