Ous a la Romana amb salsa rocafort
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
6 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una safata rectangular gran de porcellana
Una paella gran
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, agafem sis llesques de pa de motlle i les torrem en el forn a 180º, fins que estiguin ben daurades, i les reservem.
A part, fem la salsa rocafort com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem els ous a la Romana com explico a la meva recepta, i un cop fregits, els posem cadascun al damunt d'una llesca de pa torrat, els cobrim amb la salsa rocafort, els posem en fila de dos en dos a la safata de porcellana, i ja els podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2278 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.