Arròs de "pobre" a la cassola
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g d’arròs
- 200 g de costella de porc a trossos petits
- 3 gambes congelades
- 12 rossellones
- 100 g de pèsols
- 1 pebrot vermell
- 2 cebes trinxades
- 2 grans d’all picats
- 2 tomàquets madurs ratllats
- 750 ml d’aigua
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Per a la picada:
- 1 gra d’all
- Uns brins de safrà
- Julivert
3 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, hi fregim els trossos de costella de porc fins que estiguin ben daurats, i els reservem.
En el mateix oli, feu un sofregit amb la ceba, el pebrot l’all i el tomàquet, tot tallat ben petit. Quan el sofregit sigui de color fosc, hi tornem a posar els trossos de carn i ho remenem.
Hi tirem l’arròs, ho barregem amb el sofregit remenant-ho un parell de minuts, i hi aboquem
l’aigua bullent.
Al cap d’un moment, hi afegim els pèsols i la picada deixatada amb una mica de brou de la cocció. Deixeu-ho bullir uns 15 min. Si a mitja cocció veieu que hi falta aigua, afegiu-n’hi, sempre bullent.
Uns 5 minuts abans d'acabar hi tirem les rossellones i les gambes previament descongelades.
Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1632 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.