Arròs de "pobre" a la cassola

Ingredients

  • 300 g d’arròs
  • 200 g de costella de porc a trossos petits
  • 3 gambes congelades
  • 12 rossellones
  • 100 g de pèsols
  • 1 pebrot vermell
  • 2 cebes trinxades
  • 2 grans d’all picats
  • 2 tomàquets madurs ratllats
  • 750 ml d’aigua
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

Per a la picada:

  • 1 gra d’all
  • Uns brins de safrà
  • Julivert

3 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, hi fregim els trossos de costella de porc fins que estiguin ben daurats, i els reservem.
En el mateix oli, feu un sofregit amb la ceba, el pebrot l’all i el tomàquet, tot tallat ben petit. Quan el sofregit sigui de color fosc, hi tornem a posar els trossos de carn i ho remenem.
Hi tirem l’arròs, ho barregem amb el sofregit remenant-ho un parell de minuts, i hi aboquem
l’aigua bullent.
Al cap d’un moment, hi afegim els pèsols i la picada deixatada amb una mica de brou de la cocció. Deixeu-ho bullir uns 15 min. Si a mitja cocció veieu que hi falta aigua, afegiu-n’hi, sempre bullent.
Uns 5 minuts abans d'acabar hi tirem les rossellones i les gambes previament descongelades.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Arròs de "pobre" a la cassola
Arròs de "pobre" a la cassola.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: