Sorbet de llimona casolà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 ml de suc de llimona
  • 900g d'aigua
  • 500g de sucre
  • 4 clares d'ou
  • Ratlladura d'1 llimona
  • Un pessic de sal
  • 6 rodanxes de llimona per decorar

6 racions

Elaboració

Espremem les llimones, amb una espremedora manual o elèctrica i reservem el suc en un gerro.
En un cassó gran hi posem suc de llimona, aigua, sucre i ratlladura de llimona i ho barregem bé.
Posem el cassó al foc i esperem que arrenqui el bull.
Apaguem el foc, colem la barreja de llimona, ho reservem i ho deixem refredar.
Un cop estigui ben fred, muntem les clares d'ou amb una mica de sal a punt de neu, amb ajuda d'unes varetes elèctriques.
Incorporem les clares ben muntades a la barreja de llimona i batem amb les varetes elèctriques fins que quedi una barreja escumosa.
Tapem el cassó amb paper film i el posem al congelador durant 2 hores. Cada 30 minuts traiem el cassó del congelador, ho batem bé de nou vam batre de nou i cap al congelador, aquest pas es farà un total de 4 vegades fins que es facin les 2 hores.
Servim el sorbet de llimona en uns gots o copes i decorem amb unes rodanxes de llimona.

30min

Notes

No incloc en el temps d'elaboració, el temps de nevera-congelador.


Recepta de cuina de Sorbet de llimona casolà

Sorbet de llimona casolà.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2874 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: