Ceps amb rovell d'ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de ceps de temporada
  • 1 ou molt fresc
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert fresc picat molt petit (opcional)

1 racions

Elaboració

Netegem els ceps sense aigua (el cep és molt agraït per netejar). Els laminem i reservem.
En una paella o planxa hi posem una mica d'oli i els ceps laminats. Deixem que treguin l'aigua (normalment en treuen poca). Els hi anem donant la volta i quan són una mica rossos els salem una mica i treiem per emplatar-los. En un plat hi posem els ceps laminats.Treiem el rovell d'un ou i el posem al centre del plat sobre els ceps. Hi tirem una mica de julivert fresc tallat molt petit (opcional). Ja es pot servir el plat.

15min


Recepta de cuina de Ceps amb rovell d'ou

Ceps amb rovell d'ou.

Recepta de cuina de Ceps amb rovell d'ou

Ceps amb rovell d'ou.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3893 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: