Arròs de calamarcets, verdures i hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g d'arròs vaporitzat
  • 1 porro petit
  • 1 nap petit
  • 1/4 de bròquil romanesco
  • 50 g de cigrons comprats cuits
  • 3 calamarcets descongelats nets
  • 100 ml de brou de verdures
  • Picada d'alls
  • Julivert picat
  • Cúrcuma mòlta
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

1 racions

Elaboració

Netegem les verdures i hortalisses. Tallem el porro i el nap en rodanxes petites.
Tallem el bròquil a trossos.
En una paella amb una mica d'oli, sofregim el nap i el porro amb els calamarcets, uns 7 minuts.
Hi afegim l'arròs i l'enrossim una mica. Hi aboquem el brou vegetal i passats uns 5 minuts, hi afegim el bròquil a trossos i els cigrons. Ho deixem coure uns 10 minuts. Ho salpebrem, hi posem la picada d'alls, el julivert ben picat i un polsim de cúrcuma.
Ho deixem coure 3 minuts més i llestos.

30min


Recepta de cuina de Arròs de calamarcets, verdures i hortalisses

Arròs de calamarcets, verdures i hortalisses.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: