Arròs a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 400 g d’arròs
  • 1 sípia gran, neta i tallada a trossos
  • 8 gambes
  • 8 salsitxes
  • 3 carxofes
  • 100 g de pèsols
  • 2 cebes trinxades
  • 2 tomàquets madurs
  • 4 grans d’all picats
  • 1 litre i mig de fumet (brou de peix)
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola de fang amb oli d’oliva, saltem les gambes i les reservem.
En el mateix oli, coem les salsitxes tallades a trossos i les reservem.
Tot seguit, posem a la cassola els alls i la ceba, quan estigui enrossit, hi afegim el tomàquet i ho sofregim fins que quedi un color fosc.
Hi afegim la sípia i les carxofes, ho deixem coure uns 20 minuts afegint-hi una mica de fumet perquè es cogui millor.
Quan la sèpia i carxofes estiguin cuites, hi posem la salsitxa, els pèsols, una mica de fumet i sal.
Hi afegim l’arròs i la resta de fumet. A mitja cocció, hi fiquem les gambes i ho remenem perquè no s’enganxi. Ho deixem coure uns 18 minuts.
Deixem reposar l'arròs uns 5 minuts i ja es pot servir.

50min

Notes

també hi podem posar pollastre i conill, si volem l'arròs més contundent.


Recepta de cuina de Arròs a la cassola
Arròs a la cassola.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2561 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: