Arròs a la cassola
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 g d’arròs
- 1 sípia gran, neta i tallada a trossos
- 8 gambes
- 8 salsitxes
- 3 carxofes
- 100 g de pèsols
- 2 cebes trinxades
- 2 tomàquets madurs
- 4 grans d’all picats
- 1 litre i mig de fumet (brou de peix)
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
En una cassola de fang amb oli d’oliva, saltem les gambes i les reservem.
En el mateix oli, coem les salsitxes tallades a trossos i les reservem.
Tot seguit, posem a la cassola els alls i la ceba, quan estigui enrossit, hi afegim el tomàquet i ho sofregim fins que quedi un color fosc.
Hi afegim la sípia i les carxofes, ho deixem coure uns 20 minuts afegint-hi una mica de fumet perquè es cogui millor.
Quan la sèpia i carxofes estiguin cuites, hi posem la salsitxa, els pèsols, una mica de fumet i sal.
Hi afegim l’arròs i la resta de fumet. A mitja cocció, hi fiquem les gambes i ho remenem perquè no s’enganxi. Ho deixem coure uns 18 minuts.
Deixem reposar l'arròs uns 5 minuts i ja es pot servir.
50min
Notes
també hi podem posar pollastre i conill, si volem l'arròs més contundent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2561 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.