Sopa d'all

Ingredients

  • Mitja cabeça d'alls
  • Pa torrat (3 o 4 llesquetes ben primes per cap)
  • mitja culleradeta de Pimentón de la Vera
  • caldo de pollastre o aigua (1 litre de caldo per cada 3 plats)
  • ous (un per cap)
  • un raig d'un bon oli.
  • sal

Elaboració

Piquem ben petits els alls i els sofregim en l'oli. Quan comencen a estar rossets hi afegim el Pimentón i ho remenem bé.
Tot seguit hi posem el pa torrat a llesquetes ben finetes i hi donem un parell de tombs amb l'espàtula de fusta.
Hi posem el caldo i fem que arrenqui al bull, aleshores ho deixem a foc ben baixet uns 20 minuts, ho salem al gust.
Uns moments abans de emplatar hi posem un ou per cap i deixem que es facin uns 3 o 4 minuts, sacsant la cassola perquè no s'enganxin (no remenant ja que es trencarien els ous).
S'emplata la sopa vigilant que els ous quedin sencers i que en posem un a cada plat.

30min

Per


Recepta de cuina de Sopa d'all
per Dolça

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

20196 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
Es curiós, Dolça, que aquesta recepta de SOPA D'ALL, s'assembla força a una que ha fet l'Arguiñano avui en el seu programa diari a A3, però sense l'ou... i el caldo que ha posat era d'espàrrecs (perquè ha bullit espàrrecs per fer el plat...) la sopa d'all l'ha feta servir per fer el llit pels rotlles d'esparrecs...
Quim Lleonart diu:
Amiga Dolça, si et pot servir d'orientació, en les meves receptes, hi ha la sopa d'all Castellana, si vols, la pots llegir, per veure altres maneres de fer la sopa d'all. Una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: