Amanida de margallons
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Brasil → Rio de Janeiro
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pot de margallons (palmitos brasilers)
- 1 alvocat
- 1 papaya petita
- 1/2 llimona
- 1 cullerada sopera d'oli
- formatge de roquefort al gust
- sal maldon
4 racions
Elaboració
Partirem el margallons, l'alvocat i la papaia al gust de cadascú.
Ho amanirem amb el suc de la llimona i l'oli d'oliva.
Posarem el formatge roquefort per sobre i uns granets de sal maldon.
10min
Notes
Aquesta és una amanida del Brasil molt llegeura i de molt bon gust. Permet afegir ingredients al gust: fruits secs, altres fruites, altres formatges.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3709 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.