Amanida de margallons

Categoria:
Típica de: Brasil → Rio de Janeiro
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pot de margallons (palmitos brasilers)
  • 1 alvocat
  • 1 papaya petita
  • 1/2 llimona
  • 1 cullerada sopera d'oli
  • formatge de roquefort al gust
  • sal maldon

4 racions

Elaboració

Partirem el margallons, l'alvocat i la papaia al gust de cadascú.
Ho amanirem amb el suc de la llimona i l'oli d'oliva.
Posarem el formatge roquefort per sobre i uns granets de sal maldon.

10min

Notes

Aquesta és una amanida del Brasil molt llegeura i de molt bon gust. Permet afegir ingredients al gust: fruits secs, altres fruites, altres formatges.


Recepta de cuina de Amanida de margallons
Margallons
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
No sabia que els palmitos es deien margallons en català.
Molt original aquesta amanida
Nani Nolla diu:
I va molt bé si el segon plat que hagis preparat és una mica pesat.
També per a sopar és ideal perquè no la notes.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: