Supremes de rap a la crema, amb xampinyons
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Vuit supremes de rap de 150 grams cadascuna (aproximadament)
- 100 grams de xampinyons laminats
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Nata líquida (per muntar)
- Farina
- Una ceba picada
- Vi blanc
- Fumet blanc de peix
- Julivert picat
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera de terrissa o metàl·lica
Uns estalvis de vímet
Una paella mitjana
Dues safates planes
Elaboració
Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim les supremes de rap salpebrades i enfarinades, dos minuts per cada banda, i les reservem en una safata plana.
En el mateix oli, saltem els xampinyons laminats salpebrats uns quatre minuts, i els reservem.
A continuació, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picada, i quan ja comença a estar daurada, hi afegim els xampinyons juntamen amb mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
Tot seguit, hi afegim mig cullerot de fumet de peix i mig got de nata líquida, i a foc baix deixem que arrenqui el bull, i tot seguit hi afegim les supremes de rap, ho remenem amb les nanses de la mateixa cassola, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, ho corregim de sal i ho espolsem amb julivert picat, apaguem el foc i deixem reposar cinc minuts abans de servir-ho a taula amb uns estalvis a sota.
1h
Etiquetes:
Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2231 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.