Verduras al forn en capes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Verduras (poden se les que tinguis en aquella moment a casa)
  • Jo I poso patates, tomaquet, carbassó, ceba, pebrot vermell
  • Oli, sal

4 racions

Elaboració

Es tallen totes les verdures en rodanxes primetes, la ceba con puguis, I en un vol per poder posar al forn es van fent capes de les verdures. Jo les poso així perque quedin macos els colors: patata, tomàquet, ceba, pebrot carbassó. Sal I oli a cada capa de verdura.
Repetir el mateix ordre una segona capa.Acabar amb patata al final.
Tapar I posar al forn calent a 250 graus una 1'30 minutos. Quan fáci una hora, controlar que no es cremi de dalt. Abaixar temperatura una mica i tapar si cal.

1h 30min

Notes

Si el vol es de vidre Pirex no cal tocar. ho. Es serveix directamente d'aqui.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: