Truita de patata i ceba amb botifarra negra de perol
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una patata mitjana
- Una ceba petita
- Botifarra negra culana
- Un tomàquet vermell
- Sal
- Oli d'oliva
- Dos ous
1 racions
Utensilis
Una paella individual
Una espàtula de fusta
Un plat gran de porcellana
Un bol de vidre
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament pelem la patata, la tallem a trossos menuts per fer la truita, i fer el mateix amb la ceba, i ho fregim tot junt amb oli d'oliva a foc mitjà fins que tot plegat estigui ben fregit, llavors hi afegim un tros de botifarra negra sense la pell, tallada a daus menuts, i tot seguit hi afegim els ous batuts, ho remenem ben remenat, i ja podem fer la truita fins que veiem que està cuita al nostre gust.
En el moment de servir-ho a taula, posem la truita a la part de dalt del plat, i a la part de baix com a guarnició, posem un tomàquet tallat a rodelles escalopat, espolsat amb un pessic de sal, i un rajolí d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquesta recepta és per una persona, però farem tantes truites com comensals seguin a taula.
Etiquetes: La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3094 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.