Amanida nadalenca
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vinagreta d'anxoves
- 150 grams de bacallà esqueixat
- Un sobre de pernil d'ànec
- Un pot petit d'olives farcides
- Un pot petit de blat de moro en conserva
- Quatre cogombres en vinagre
- Sis tomàquets xerri
- Dues endívies de mida mitjana
- Dos raves de mida mitjana
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana rodona de mida gran
Un bol de vidre de mida mitjana
Elaboració
En un bol de vidre amb aigua, posem a dessalar el bacallà d'un dia per l'altre a la nevera.
A part, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem en un biberó de plàstic a la nevera.
Netegem les endívies, les tallem en rodelles i les posem en el bol de vidre, i tot seguit escorrem el bacallà i l'esqueixem ben menut i l'afegim en el bol juntament amb les endívies i seguidament, hi afegim els tomàquets xerris tallats en dues meitats i els raves tallats en rodelles ben fines, i els cogombrets tallats a la brunesa.
A continuació, hi afegim les olives farcides i el blat de moro ben escorregut, ho reguem amb força vinagreta d'anxoves, ho remenem amb dues culleres soperes, ho posem en el centre de la safata rodona, i seguidament repartim els talls de pernil d'ànec tot rodejant l'amanida, i ja la tindrem a punt per servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.