Esqueixada de bacallà amb fruits secs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 gr. de bacallà esqueixat.
- Fruits secs a gust.
- Un raget de llimona.
- Una poma golden.
- Oli d'oliva verge.
2 racions
Elaboració
Una vegada dessalat, farem a trossets el bacallà i el posarem en una plat.
Tallarem la poma a trossets molt petits, i ho posarem a sobre, amb un raget de llimona, per tal que no ennegreixi.
Hi afegirem els fruits secs.
Ho acabarem amb un bon raig d'oli d'oliva.
35min
Notes
Es calcula 100/125 gr. de bacallà per persona.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3315 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.