Ous farcits de tonyina
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre ous
- Una llauna de tonyina natural (sense oli)
- Una escarola
- Olives
- Tires de pebrot de llauna
Per la maionesa:
- Un got d'oli d'oliva verge
- Un raget de llimona
- Un ou
- sal
4 racions
Utensilis
Ratllador.
Una safata bonica de servir.
Elaboració
Bullirem els ous durant 10 minuts aproximadament, amb una mica de sal.
Els partirem per la meitad i treurem els vuit mitjos rovells. En reservarem tres mitjos.
Barrejarem els cinc rovells juntament amb la tonyina i la maionesa, i ho posarem dins de cada meitad d'ou.
Ho posarem en una safata de servir, i hi ratllarem per sobre els tres rovells que hem reservat.
20min
Notes
Ho servirem en una safata on hi posarem un llit d'escarola, i sobre els ous farcits,i decorats amb un quadradet de pebrot vermell i olives. És un plat barat, fàcil i bo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
23808 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.