Lasanya de samfaina i botifarra negra
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Plaques de pasta per fer la lasanya
- Samfaina
- Beixamel
- Formatge ratllat
- Una botifarra del perol negra
- Oli d'oliva
- Sal
- Nou moscada
- Mantega
4 racions
Utensilis
Quatre safates metàl·liques individuals
Una paella gran
Una cassola fonda
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, farem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta. Seguidament, fem la samfaina com explico a la meva recepta però tallada en quadrats petits, i un cop feta la reservem.
A part, en una paella gran, saltem la botifarra negra tallada a quadrats, durant un parell de minuts, i tot seguit l'afegim a la samfaina.
A continuació, en una cassola fonda amb aigua, sal i una nou de mantega, coem les plaques de lasanya fins que estiguin cuites en el seu punt, les refredem amb aigua freda, i les reservem. Tot seguit, muntem les lasanyes de la següent manera: en el fons de cada safata, posem una capa molt fina de beixamel en el fons, la cobrim amb placa de pasta, i tot seguit fem una capa amb la barreja de samfaina i botifarra negra.
Seguidament, fem una altra capa de pasta, i tornem a fer una capa de samfaina, per acabar cobrint-ho amb una capa de pasta de lasanya.
Ja per acabar, ho cobrim amb la beixamel, escampem el formatge ratllat i una nou de mantega, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que les lasanyes són ben daurades, i ja les podrem servir a taula cadascuna, amb un plat a sota.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2558 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.