Pastís de salmó amb amanida i salsa rocafort
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Salmó fumat. Un paquet.
- Pa de panet de quart tallat. Vuit llesques.
- Amanida variada. A gust.
- Oli i sal, i vinagre si es vol.
Per la salsa:
- Un paquet de formatge blau.
- Nata per cuinar.
4 racions
Elaboració
Torrarem el pa.
Posarem el formatge blau i la nata de cuinar en un pot, i batrem amb una batidora, fins que quedi un xic espès.
Posarem la salsa per sobre les llesques, i a sobre, el salmó.
Al mig de les dues llesques, posarem l'amanida, i l'amanirem amb oli, sal, i vinagre.
Llestos! I a menjar aquest plat tant senzill.
15min
Notes
Podem tallar les llesques, peruqè sigui més fàcil posar-se el pa a la boca.
Ho presentarem en un plat gran.
decorar els trossos de pa tallats, amb unes nous, ou dur, o el que es vulgui.A gust.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2364 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.