Conill confitat

Ingredients

  • 1 conill trossejat
  • 2 dents d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 3 patates mitjanes
  • 1 pastanaga
  • 1/2 ceba
  • 1 tros de pell de taronja
  • olives negres
  • sal i pebre
  • 2 branquetes de romaní
  • oli d'oliva (segons la mida de la plata)

4 racions

Elaboració

Daurarem el conill, salpebrat, en una paella amb una mica d'oli i un cop daurat el posarem en una plata que pugui anar al forn.
Hi afegirem els alls, el llorer, les patates tallades a rodanxes, les olives, la pell de taronja, la pastanaga i les branquetes de romaní.
Ho cobrirem tot amb oli d'oliva i enfornarem a 90º durant unes tres hores i mitja.

3h 45min

Notes

Ho emplatarem i servirem. Es pot acompanyar amb una escarola amanida per compensar.
Aquesta recepta la feia la meva padrina i barrejava conill, pollastre, corder i porc. Quedava molt bona.
Jo l'havia fet amb pollastre de corral i també està molt bé.
Com que n'ha sobrat ho he posat en una carmanyola i he afegit un got de vinagre de xerès i demà tindrà un altre gust: escabetx.
L'oli que resta es pot aprofitar per altres menjars.
La meva amiga Anna ha arrodonit el plat afegint allioli. Apa un bon suggeriment!


Recepta de cuina de Conill confitat

Emplatat

Recepta de cuina de Conill confitat

Faltaven les patates i la pastanaga

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: