Truita de pasta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 plat de pasta
  • 6 ous
  • 1 paquet de daus de gall dindi
  • 1 mozzarella trossejada
  • Sal i pebre al gust

Elaboració

1. Batem els ous, afegim tots els ingredients en fred i fem una truita de la forma tradicional.

Notes

Aquesta recepta tradicional napolitana per a recuperar les sobres s'acostuma a fer amb la pasta que ens hagi sobrat: per exemple espaguetis amb tomàquet (tomàquet casolà amb ceba, pastanaga i alfàbrega) o amb qualsevol pasta que ens hagi quedat.


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

645 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: