Truita de pasta
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Truita
Típica de: Itàlia
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 plat de pasta
- 6 ous
- 1 paquet de daus de gall dindi
- 1 mozzarella trossejada
- Sal i pebre al gust
Elaboració
1. Batem els ous, afegim tots els ingredients en fred i fem una truita de la forma tradicional.
Notes
Aquesta recepta tradicional napolitana per a recuperar les sobres s'acostuma a fer amb la pasta que ens hagi sobrat: per exemple espaguetis amb tomàquet (tomàquet casolà amb ceba, pastanaga i alfàbrega) o amb qualsevol pasta que ens hagi quedat.
Etiquetes: Cuina d'aprofitament Itàlia Pasta Truita Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
645 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.