Maionesa de l'amiga Antònia

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues tasses mida cafè d'oli de gira-sol.
  • Una tassa mida cafè de llet.
  • Un polsim de sal.
  • Un all trinxat (opcional).

4 racions

Elaboració

Posaem els ingredients en un pot, i amb la batedora manual, la posarem baix de tot fins que comenci a espessir.
Lentament, pujarem la batedora, per tal de mesclar bé els ingredients.
Ho deixarem a la nevera fins fer-la servir.

5min

Notes

És una maionesa que aguanta uns dies més a la nevera que si hi posem ou.
Podem fer el mateix, però amb all,i queda com un allioli. Hi podem ficar colorant, perquè no quedi tant blanca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1193 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant.
Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: