Millat
Un pastís tradicional originari de l'Arieja.
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Ingredients
- 100 grams de farina de blat de moro
- 75 grams de farina de blat
- 75 grams de sucre
- 25 grams de mantega
- 2 ous
- 1 litre de llet
- 1 sobre de llevat
- 2 cullerades de conyac o rom
Elaboració
Barrejar les dues farines, el sucre i el llevat amb una mica de llet freda.
Barrejar després amb la resta de la llet bullint i el conyac, remenant durant dos minuts.
Deixar refredar i barrejar-hi els ous i la mantega.
La cocció es farà a forn fluix i empolsarem amb una mica de sucre abans d’acabar la cocció.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
845 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.