Mini-calzone de mascarpone i nutella i salsa de maduixes

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 gr de formatge ricotta
  • 50 gr de formatge mascarpone
  • 1 rovell d'ou
  • 2 culleradetes de sucre glasé
  • 200 gr de maduixes netes
  • 2 cullerades de sucre
  • 100 gr de nutella.
  • 100 ml nata para muntar
  • 1 massa de pizza
  • 1 ou

4 racions

Elaboració

En un bol, posem els formatges el sucre glacé i el rovell, ho batrem amb les varilles i un cop ben barrejat ho posarem durant uns 30 minuts a la nevera.
Muntem la nata i un cop muntada afegim amb compte la nutella i ho barregem bé i ho reservem.
Per fer la salsa de maduixes triturarem les maduixes juntament amb el sucre i posteriorment ho passarem per un tamís per treure les llavós i reservem.
Mentres posem el forn a escalfar a 200º, agafem una safata i hi posem paper sulfuritzat, estirem la massa de pizza i amb l'ajuda d'un tallapastes rodó anem preparant els mini-calzone.
Els col.locarem sobre el paper sulfuritzat. Agafarem una culleradeta de la barreja de formatges i una culleradeta de la nutella i les posarem a la part central del calzone, procurant no posar massa quantitat ja que al estar una mica líquid se'ns podria sortir.
Amb cura anem tancant bé els calzones, sobretot tanqueu-los bé, perquè a mi alguns que em pensava que estaven ben tancats no ho estaven i la safata del forn m'ha quedat plena del farcit.
Pintarem els mini-calzones amb l'ou batut i els punxarem una mica per ajudar que surti l'escalfor i ho enfornarem uns 15 o 20 minuts o fins que quedin dauradets. Deixarem refredar almenys un quart d'hora i servirem acompanyats de la salsa de maduixes.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1449 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: