Mini-calzone de mascarpone i nutella i salsa de maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 150 gr de formatge ricotta
- 50 gr de formatge mascarpone
- 1 rovell d'ou
- 2 culleradetes de sucre glasé
- 200 gr de maduixes netes
- 2 cullerades de sucre
- 100 gr de nutella.
- 100 ml nata para muntar
- 1 massa de pizza
- 1 ou
4 racions
Elaboració
En un bol, posem els formatges el sucre glacé i el rovell, ho batrem amb les varilles i un cop ben barrejat ho posarem durant uns 30 minuts a la nevera.
Muntem la nata i un cop muntada afegim amb compte la nutella i ho barregem bé i ho reservem.
Per fer la salsa de maduixes triturarem les maduixes juntament amb el sucre i posteriorment ho passarem per un tamís per treure les llavós i reservem.
Mentres posem el forn a escalfar a 200º, agafem una safata i hi posem paper sulfuritzat, estirem la massa de pizza i amb l'ajuda d'un tallapastes rodó anem preparant els mini-calzone.
Els col.locarem sobre el paper sulfuritzat. Agafarem una culleradeta de la barreja de formatges i una culleradeta de la nutella i les posarem a la part central del calzone, procurant no posar massa quantitat ja que al estar una mica líquid se'ns podria sortir.
Amb cura anem tancant bé els calzones, sobretot tanqueu-los bé, perquè a mi alguns que em pensava que estaven ben tancats no ho estaven i la safata del forn m'ha quedat plena del farcit.
Pintarem els mini-calzones amb l'ou batut i els punxarem una mica per ajudar que surti l'escalfor i ho enfornarem uns 15 o 20 minuts o fins que quedin dauradets. Deixarem refredar almenys un quart d'hora i servirem acompanyats de la salsa de maduixes.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1449 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.