Timbal d'alvocat i salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis alvocats .
- Tres paquets de salmó fumat a taquets.
- Un grapat de nous.
- Fulles d'enciam o escarola.
- Oli i sal.
6 racions
Utensilis
Un motlle d'acer inoxidable o plàstic, per tal de preparar la recepta dins del mateix, perquè ens quedi compacte, com he dit.
Elaboració
Pelarem els alvocats i els farem a dauets molt petits.
Trinxarem el salmó fumat amb unes tisores o ganivet.
Posarem en un motlle rodó primer l'alvocat.
El salarem i posarem un rajolí d'oli.
A sobre, hi posarem el salmó, i el decorarem amb les nous.
Ho adornarem amb escarola o enciam a trossets pel voltant.
15min
Notes
Cal posar en un motlle rodó (que treurem quan ho tinguem preparat) per tal que ens quedi compacte i bonic de presentació.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
24 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.