Timbal d'alvocat i salmó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis alvocats .
  • Tres paquets de salmó fumat a taquets.
  • Un grapat de nous.
  • Fulles d'enciam o escarola.
  • Oli i sal.

6 racions

Utensilis

Un motlle d'acer inoxidable o plàstic, per tal de preparar la recepta dins del mateix, perquè ens quedi compacte, com he dit.

Elaboració

Pelarem els alvocats i els farem a dauets molt petits.
Trinxarem el salmó fumat amb unes tisores o ganivet.
Posarem en un motlle rodó primer l'alvocat.
El salarem i posarem un rajolí d'oli.
A sobre, hi posarem el salmó, i el decorarem amb les nous.
Ho adornarem amb escarola o enciam a trossets pel voltant.

15min

Notes

Cal posar en un motlle rodó (que treurem quan ho tinguem preparat) per tal que ens quedi compacte i bonic de presentació.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: