Llomillo amb crosta de foei

Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • un llomillet, si es vol ibèric.
  • foei d'ànec

4 racions

Elaboració

Cal agafar un llomillet, si es vol ibèric, i tallar-lo a talls d'un mínim de dos dits de gruix.
Marcar-lo en una planxa ben calenta pels dos costats i posar-lo en una plata de forn.
Salpebrar-lo al gust i posar una generosa capa de foei d'ànec per sobre de cada tall.
10 minuts abans de menjar-nos-ho posar-ho al forn, ben calent.

30min

Notes

És un plat per quedar bé i que es fa en un moment.
Jo ho he acompanyat d'una salseta amb xampinyons, feta amb una base de suc de rostit, i amb això tenim un plat perfecte i que "fa festa".

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: