Amanida capritxosa

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 o 3 ous de guatlla
  • Bacó fumat
  • Xampinyons frescos, entre 6 i 10
  • Un parell de tomàquets madurs, tot i que jo els he posat xerry
  • Amanida variada
  • Formatge tipus feta
  • Oli
  • Vinagre de xerés
  • Sal
  • Pebre
  • Salsa de soja

4 racions

Elaboració

Courem els ous de guatlla 6 minuts i un cop cuits els deixarem en aigua freda, netejarem els xampinyons i els laminare, els passarem per una paella amb una mica d'oli i reservarem. A continuació saltejarem el bacó però tomba i tomba, que no quedi sucarrimat ni cruixent. Un cop pelats els ous passarem a muntar l'amanida.
Posarem un llit d'enciams variats, al centre hi posarem 3 o 4 trosset de formatge feta, al voltant hi posarem els tomàquets oberts per la meitat i els ous també oberts per la meitat, per acabar posem els xampinyons al centre i les tires de bacó per sobre.
Ara anem a fer la vinagreta, en una tassa posem dos cullerades d'oli per una de vinagre, una mica de sal i pebre i una cullerada de soja, emulsionem i ho posarem per sobre l'amanida

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1537 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: