Llagostins al cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 llagostins grossos.
- Una ceba mitjaneta.
- Sal.
- Oli d'oliva verge.
- Mitja ampolla de cava brut.
4 racions
Utensilis
Safata de servir.
Elaboració
Posarem en una cassola l'oli, i trinxarem ben fineta la ceba, i la posarem a la cassola, esperant que enrosseixi.
Hi posarem aleshores els llagostins prèviament néts i sencers.
Esperarem un minut, i aleshores hi anirem afegint el cava poc a poc.
Cal tenir en compte que és un plat que ha de servir-se immediatament, ja que els llagostins es beuen el cava amb molta rapidesa.
30min
Notes
Cal servir-ho calent, i amb rapidesa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5970 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.