Provolone arrebossat
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Brasil → Rio de Janeiro
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tall de formatge provolone al gust
- 1 ou
- pa ratllat
- oli d'oliva ( o de girasol)
2 racions
Elaboració
Tallarem el formatge a daus o triangles, segons ens agradi més.
Els passem pe l'ou batut i el pa ratllat. Com es fan els arrebossats.
Els congelem tenint en compte de posar paper film o de cuinar entre ells perquè no s'aferrin.
El dia que ens vinguin de gust els fregirem, sense haver-los descongelat, amb l'oli ben calent.
Cal congelar-ho perquè així el formatge no es desfà. Hem de controlar el temps fins que veiem que està daurat.
Val la pena no fer els talls massa grans, així es fan abans.
15min
Notes
Avui els he servit acompanyats d'uns cabdells que cultivo a la meva terrassa.
Aquest formatge el serveixen a les cerveseries de Rio amb una cervesa ben gelada.
Entren molt bé.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2351 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.