Salsa italiana de tomaca

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pot de tocama trocejada sense llavors
  • 1 ceba
  • 1 pastenaga
  • 1/2 pebrot vermell
  • 3 alls
  • 1 copa de vi blanc
  • 1/4 de xampinyons
  • 1 fulla de llorer
  • Sal - pebre
  • Oli pel sofregit

Elaboració

Es trixa ben petitet: la ceba, els alls, el pebrot, la pastenaga i els xampinyons.
Començar sofregint la ceba, el pebrot i la pastanaga amb la fulla de llorer.
Als 15 minuts, afegir els alls, la tomaca i els xampinyons. Remenar-ho bé uns minuts i afegir el vi, sal i pebre.
Deixar-ho coure a foc LENTÍSSIM durant una hora i mitja.

1h 40min

Notes

Per acompanyar la pasta.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1508 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: