Salsa italiana de tomaca
Categoria:
Salses
Típica de: Itàlia
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
![Afegir valoració](/icons/add.gif)
Ingredients
- 1 pot de tocama trocejada sense llavors
- 1 ceba
- 1 pastenaga
- 1/2 pebrot vermell
- 3 alls
- 1 copa de vi blanc
- 1/4 de xampinyons
- 1 fulla de llorer
- Sal - pebre
- Oli pel sofregit
Elaboració
Es trixa ben petitet: la ceba, els alls, el pebrot, la pastenaga i els xampinyons.
Començar sofregint la ceba, el pebrot i la pastanaga amb la fulla de llorer.
Als 15 minuts, afegir els alls, la tomaca i els xampinyons. Remenar-ho bé uns minuts i afegir el vi, sal i pebre.
Deixar-ho coure a foc LENTÍSSIM durant una hora i mitja.
1h 40min
Notes
Per acompanyar la pasta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1507 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.