Crema de verdures amb cruixent de bacon i porro
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 patates
- 2 pastenagues
- 1 xirivia gran
- 1 ceba gran o 2 petites
- 1 carbassó
- 1 fulla d'apit
- 1 porro
- 150 gr. de baicon
- 1 fulla de llorer - sal
- Oli per fregir el porro i el baicon
4 racions
Elaboració
Posar una olla al foc amb 2 l d'aigua, una culleradeta de sal i la fulla de llorer.
Tallar el porro a rodanxes ben fines i sofregir-lo en una paella en oli fins que quedi ben ros, sense que es cremi, reservar.
Tallar el beicon petit i fregir-lo en aquest oli fins que quedi cruixent, reservar.
Pelar les verdures, rentar-les i trosejar-les (menys l'apit que es posa sencer)Posar-les a l'olla quan l'aigua bulli i deixar-ho coure fins que les verdures estiguin ben cuites.
Retirar el llorer i l'apit.
Posar les verdures i part del brou en un recipient fondo i triturar-ho tot fins que quedi una pasta homogènea. Podeu afegir brou fins que quedi espès al vostre gust.
Al emplatar, adornar amb el beicon i el porro reservats.
1h
Notes
Si no us agrada el cruixent o no en podeu menjar, ho podeu substituir per cuadradets de pa torrar o fregit
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2229 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.