Crema de verdures amb cruixent de bacon i porro

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 patates
  • 2 pastenagues
  • 1 xirivia gran
  • 1 ceba gran o 2 petites
  • 1 carbassó
  • 1 fulla d'apit
  • 1 porro
  • 150 gr. de baicon
  • 1 fulla de llorer - sal
  • Oli per fregir el porro i el baicon

4 racions

Elaboració

Posar una olla al foc amb 2 l d'aigua, una culleradeta de sal i la fulla de llorer.
Tallar el porro a rodanxes ben fines i sofregir-lo en una paella en oli fins que quedi ben ros, sense que es cremi, reservar.
Tallar el beicon petit i fregir-lo en aquest oli fins que quedi cruixent, reservar.
Pelar les verdures, rentar-les i trosejar-les (menys l'apit que es posa sencer)Posar-les a l'olla quan l'aigua bulli i deixar-ho coure fins que les verdures estiguin ben cuites.
Retirar el llorer i l'apit.
Posar les verdures i part del brou en un recipient fondo i triturar-ho tot fins que quedi una pasta homogènea. Podeu afegir brou fins que quedi espès al vostre gust.
Al emplatar, adornar amb el beicon i el porro reservats.

1h

Notes

Si no us agrada el cruixent o no en podeu menjar, ho podeu substituir per cuadradets de pa torrar o fregit

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2229 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: