"Carpaccio" de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos lloms de bacallà dobles, i dessalats.
- Tomaca ratllada, una culleradeta de sucre.
- Sal, oli verge d'oliva, all i julivert.
4 racions
Utensilis
Ratllador i safata bonica de servir.
Elaboració
Tallarem el bacallà molt finet, i el posarem en una safata de servir.
Ratllarem la tomaca, afegint-hi una culleradeta de sucre per treure-li l'acidesa, i la reservarem cinc minuts.
Picarem all i julivert molt finet.
Posarem la tomaca per damunt del bacallà, l'oli, una mica de sal (poca), l'all i julivert,i ho posarem a la nevera fins el moment de servir-lo.
30min
Notes
Podem servir-ho adornat amb mitja llimona, o simplement amb una rameta de julivert.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2163 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.