"Carpaccio" de bacallà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos lloms de bacallà dobles, i dessalats.
  • Tomaca ratllada, una culleradeta de sucre.
  • Sal, oli verge d'oliva, all i julivert.

4 racions

Utensilis

Ratllador i safata bonica de servir.

Elaboració

Tallarem el bacallà molt finet, i el posarem en una safata de servir.
Ratllarem la tomaca, afegint-hi una culleradeta de sucre per treure-li l'acidesa, i la reservarem cinc minuts.
Picarem all i julivert molt finet.
Posarem la tomaca per damunt del bacallà, l'oli, una mica de sal (poca), l'all i julivert,i ho posarem a la nevera fins el moment de servir-lo.

30min

Notes

Podem servir-ho adornat amb mitja llimona, o simplement amb una rameta de julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2163 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Asela Masià diu:
Açò està boníssim, jo també ho he fet alguna vegada i és deliciós.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: