Amanida russa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 750 g de patates
  • 200 g de mongetes tendres
  • 200 g de pastanagues
  • 150 g. de pèsols congelats
  • 3 ous durs
  • Un pot d'olives farcides
  • Un potet de pebrots del piquillo
  • 150 g de tonyina
  • Maionesa

6 racions

Elaboració

Les patates i les verdures es poden comprar congelades, però si són fresques surten més bones.
Bullim les patates amb pell durant uns 40 minuts, les deixem refredar i les pelem.
Pelem les verdures, les tallem a trossets petits i les bullim durant uns 20 minuts.
Quan les patates estiguin fredes, les tallem a trossets i les barregem amb la resta de les verdures ben escorregudes.
Afegim la tonyina, les olives tallades per la meitat, el pebrot i dos ous tallats a trossets.
Afegim la maionesa al nostre gust i ho barrregem tot.
Decorem l'amanida russa amb un ou ratllat, olives i tiretes de pebrot que haurem reservat.

1h

Notes

Per coure els ous i que no se'ns trenquin, seguirem aquests passos: posem un pot amb aigua i un xorret de vinagre al foc. Quan l'aigua bulli dipositem els ous amb l'ajuda d'una cullera perquè no es trenquin. Quan l'aigua torni a bullir, baixem el foc i els deixem fer durant 12 minuts. Per pelar-los els farem rodolar presionant pel mig. Així es pelen fàcilment.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6102 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: