Rollo de pomes nous i panses
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 làmina de pasta brise o de pasta de full
- 2 pomes
- 50g. de mantega
- 30g. de panses de Corint
- 1 llesque de pa de motlle
- 2 cullerades de sucre
- 1 cullerada petita de canyella
- 1 copeta de rom
- 1 llimona
- Sucre i oli
8 racions
Elaboració
Amanir les panses amb rom durant 30 minuts. Pelar las pomes, ratllar-les per la part grossa del ratllador, i ruixar-les amb bastant suc de llimona. Esmicolar el pa i fregir amb la meitat de la mantega.
Barrejar las pomes ratllades amb el pa, les nous trossejades, las panses escorregudes, el sucre i la canyella.
Desenrotllar la làmina de pasta damunt la bandeja del forn; posar el mig de la pasta la mescla
anterior i formar un rotlle.
Pintar amb ou batut i coure al forn fort fins que estigui daurat.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1382 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.