Magdalenes de bolets i ceba confitada
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 patates mitjanes
- 6 ous
- 2 cebes
- 250 gr. de bolets
- 6 ous
- Sal Maldon
- Oli d'oliva verge extra
- All i julivert
- Un polsim de pebre negra
- 1 rajolí de nata.
4 racions
Elaboració
•Talleu la ceba a tires fines i confiteu-la en oli molt lentament (fins que sigui ben feta).
•Peleu la patata i ofegueu-la amb oli ben calent, un cop sigui tendra: reserveu-ho.
•A la mateixa paella salteu els bolets tallats a dauets amb all i julivert trinxat.
•Un cop cuit poseu tots els ingredients al colador per escórrer l'oli.
•Bateu els ous i barregeu-hi el preparat anterior, aboqueu-li la nata i salpebreu.
•Poseu-ho en motlles individuals de silicona per fer magdalenes i coue-ho al forn durant 8 minuts a 200 ºC.
•Deixelos refredar i desemmotlleu-los.
•Serviu-ho a temperatura ambient amb un xic de sal gruixuda al damunt
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2309 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.