Macarrons de l'àvia Malena
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de macarrons.
- Unes boletes de mantega
- Oli verge d'oliva, sal.
- Una ceba, una tomaca.
- 200 grams de llonganissa.
- 100 grams de formatge "emmental" ratllat.
4 racions
Utensilis
Safata de forn i de servir (la mateixa)
Ratllador.
Elaboració
Farem bullir els macarrons amb sal i un raget d'oli d'oliva.
En tenir-los "al dente", els posarem en una safata de forn (i de servir), i ho reservarem.
Farem un sofregit (poc a poc), amb la ceba i tomaca triturades o ratllades.
Treuren del budell la llonganissa, i l'anirem desfent i fregint també, al mateix lloc del sofregit.
Quan ho tinguem cuit i ben rosset, ho posarem per sobre dels macarrons, amb les boletes de mantega.
Finalment, posarem per sobre el formatge ratllat, i ho enfornarem fins que el formatge sigui desfet i rosset.
30min
Notes
Cal presentar-los a taula en la mateixa safata, i servir-los molt calents.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.