Pastís fondant Bob esponja

Ingredients

  • 4 ous
  • Mantega(el que pesin el ous)
  • Xocolata fondant (el que pesin els ous)
  • Farina de reposteria (el que pesin els ous)
  • Sucre (el que pesin els ous)
  • 8gr de llevat royal
  • Una culleradeta d'aroma de vaïnilla
  • Fondant de color groc,negre,blanc,marró i blau

10 racions

Elaboració

Per que ho entengueu millor, pesarem els ous sense la closca i la quantitat que surti, doncs la resta d'ingredients. Després separarem les clares dels rovells. Muntem les clares a punt de neu amb un péssic de sal i reservem.
Amb la mantega en pomada afegim el sucre i batrem, seguidament hi afegim els rovells un a un i seguim batent, després la xocolata que prèviament haurem desfet i seguirem batent fins que ens quedi una massa homogènia, arribarà un punt que fins i tot us costarà. Afegirem de mica en mica la farina i el lleva tamissats i seguim batent, com que agafarà molta consistència acabarem de barrejar amb una espatula o similar. Un cop tinguem ho tinguem tot ben barrejat hi anem afegint les clares amb molt de compte. Seguidament ho posarem en un motlle desmontable i ho enfornarem entre 40 i 45 minuts a 180º o fins que l'escuradents surti séc, es recomana anar mirant a partir dels 30 minuts.Deixarem refredar una bona estona abans de decorar

2h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: