Truita amb fesols, espinacs, panses i pinyons

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous
  • 1/2 pot de fesols cuits
  • 1 manat d'espinacs nets
  • 1 grapat de panses
  • 1 grapat de pinyons
  • oli d'oliva
  • sal
  • 1/2 tassa de Pedro Ximenez

2 racions

Elaboració

Una hora abans de preparar la truita posarem les panses en remull amb vi dolç.
Fregirem els fesols fins que estiguin a punt de truita. Afegirem els espinacs crus perquè s'estovin una mica amb fesols.
Batrem els ous i en el plat hi abocarem els fesols i els espinacs, i les panses i els pinyons escorreguts. Salarem al gust. Barregem i
altre cop cap la paella. Fins que la truita estigui feta.

10min

Notes

Aquesta truita queda molt tendra. El fet que els espinacs no s'hagin bullit queden amb molt més gust. I al paladar quan trobem la pansa amb el gust del vi dolç és produeix un esclat de sabors.
És la truita preferida del meu cosí Tetei que quan vaig al Brasil me la demana. I per l'Àngela ha estat una descoberta cuinar sense bullir els espinacs. És més ràpit i gustós.


Recepta de cuina de Truita amb fesols, espinacs, panses i pinyons

Preparant

Recepta de cuina de Truita amb fesols, espinacs, panses i pinyons

Que bona!

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: