Truita amb fesols, espinacs, panses i pinyons
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 1/2 pot de fesols cuits
- 1 manat d'espinacs nets
- 1 grapat de panses
- 1 grapat de pinyons
- oli d'oliva
- sal
- 1/2 tassa de Pedro Ximenez
2 racions
Elaboració
Una hora abans de preparar la truita posarem les panses en remull amb vi dolç.
Fregirem els fesols fins que estiguin a punt de truita. Afegirem els espinacs crus perquè s'estovin una mica amb fesols.
Batrem els ous i en el plat hi abocarem els fesols i els espinacs, i les panses i els pinyons escorreguts. Salarem al gust. Barregem i
altre cop cap la paella. Fins que la truita estigui feta.
10min
Notes
Aquesta truita queda molt tendra. El fet que els espinacs no s'hagin bullit queden amb molt més gust. I al paladar quan trobem la pansa amb el gust del vi dolç és produeix un esclat de sabors.
És la truita preferida del meu cosí Tetei que quan vaig al Brasil me la demana. I per l'Àngela ha estat una descoberta cuinar sense bullir els espinacs. És més ràpit i gustós.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2065 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.