Fetge amb ceba

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de fetge de xai
  • 1 ceba
  • 2 tasses d'arròs
  • 1 dent d'all
  • tomàquet fregit al gust (opcional)
  • oli d'oliva
  • 1/2 tassa de Pedro Ximenez
  • sal i pebre
  • 1 "cacito" de caldo

2 racions

Elaboració

Tallem la ceba a rodanxes o tires, com més ens agradi i la fregim a foc lent amb l'oli d'oliva.
Quan comenci a daurar-se hi afegim el vi i que continuï a foc lent fins quedarse fosca.
Acte seguit posem a la paella el fetge i el salpebrem. Deixem fins que el fetge estigui cuit.

30min

Notes

Avui l'he servit acompanyat amb l'arròs pilaff que va fer el Josep Murlà, que és el que sempre fem a casa i que també el cuinem sense posar-lo al forn però preparant-lo de la mateixa manera. I com que va sobrar tomàquet fregit d'ahir ens el hem cruspit.
Aquesta recepta ja va ser publicada per l'Ernest GH, només que jo la ceba l'he feta diferent. La meva mare el solia acompanyar amb puré de patata.


Recepta de cuina de Fetge amb ceba
Emplatat
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3369 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
El fetge amb ceba és boníssim. jo el faig al revés, primer fregeixo una mica el fetge i després afegeixo la ceba.
Nani Nolla diu:
Alguna vegada ho fet com tu, però trobo que el fetge queda més sec. Si l'afegeixo després queda més amorós.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: